Maak kennis met: Age van 't Hoff

Eigenaar, manager, 1e fietstechnicus & verkoopmedewerker

Wij zijn een familiebedrijf. Van jongs af aan woon ik al tussen de fietsen. Mijn ouders hadden de zaak al en ik was letterlijk kind aan huis, ik ben er groot geworden. Vanaf dat ik een kleine jongen was, rommelde ik graag in de werkplaats en verdiende er mijn zakgeld. 

Helaas overleed mijn vader toen ik 15 jaar was. Door zijn overlijden kwam ik sneller dan gepland in de zaak terecht. Samen met mijn moeder, mijn opa en onze monteur Simon hebben we de zaak voortgezet. Ik deed na mijn examen van de lts de fietsenmakeropleiding. Mijn opa heeft me altijd enorm geholpen, ik heb heel veel van hem kunnen leren. 
Het is mooi werk. Mensen zijn eigenlijk altijd blij met hun reparatie of blij met hun nieuwe fiets. We helpen altijd graag.

In 1995 ben ik getrouwd met Tineke Wijnen, samen kregen we 3 kinderen: Age jr., Iris en Jelle. Tineke houdt ook van de fietsen en het ondernemen, samen zijn we doorgegroeid tot de winkel die we nu zijn. In 2009 hebben we de zaakgrondig verbouwd en is alles een mooi geheel geworden. 2014 was een feestjaar. We bestonden 100 jaar! Er waren leuke evenementen en in december zijn we ook nog Hofleverancier geworden, hier zijn we heel trots op!

Inmiddels werken we met een heel team en zijn we met de tijd meegegaan. De fietstechniek vind ik enorm leuk. Het is nooit saai, er zijn steeds weer nieuwe ontwikkelingen en elk jaar hebben de verschillende merken die wij voeren weer een mooie nieuwe collectie fietsen. Op de zaterdagen werkt onze Age jr. vaak mee. Hij zit ook in het vak en werkt met veel plezier bij Bike City IJsselstein. De 5e generatie is zich dus ook aan het voorbereiden. 

We zijn trots op onze klanten en ons dorp. Wij staan klaar om onze klanten te kunnen helpen en plezieren. Een goede service staat bij ons met stip op één! Wij zijn pas tevreden als u met een glimlach de winkel verlaat.