Wij staan altijd klaar om je te helpen met reparaties, advies bij aankopen van (elektrische) fietsen, kinderfietsen, tweedehands fietsen, fietsendragers, accessoires, kleding, fietsverhuur en bij al je vragen rondom fietsen. Heb je een vraag? Stel ‘m ons gerust via telefoon, e-mail of in de winkel. 

Onderhoudsbeurten

Wanneer je een fiets bij ons aanschaft, kun je rekenen op kwaliteit, service, garantie en reparatie. Drie maanden na aanschaf geven wij je fiets een gratis servicebeurt, waarbij we de fiets helemaal nalopen. Bij de tweede en derde beurt geven wij korting. Ook verdere onderhoudscontracten behoren ook tot de mogelijkheden.

Leenfiets

Wanneer je fiets bij ons in de werkplaats is voor onderhoud of reparatie, dan hebben wij een leenfiets voor je. 

Proeffietsen

Kom eens gezellig proeffietsen op gewone of elektrische fietsen van verschillende merken! Voor een proefrit op een elektrische fiets is reserveren wel verstandig, dan zorgen we ervoor dat de e-bike voor je klaar staat!

Jaarlijks, op goede vrijdag en de zaterdag erna hebben wij een e-bike event! Kijk voor meer informatie op onze Facebook

Leveringsvoorwaarden

Op al onze diensten en leveringen zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Klik hier om deze te bekijken.

Haal- en brengservice

Kan je niet meer fietsen op je fiets of komt het niet uit om hem te halen of te brengen? Op maandag- en vrijdagochtend bieden wij een haal- en brengservice. Voor adressen in Stichtse Vecht brengen we hiervoor €7,50 per rit in rekening. Dit geld niet voor verhuur, waarbij wij alleen rijden in overleg. Bel ons of stuur een mail voor een afspraak, dan plannen wij de rit in.

29351499_1465109200302540_156403589663546021_o