Onze merken

Tegenwoordig zijn er heel veel verschillende soorten fietsen te koop. Ook ons assortiment is behoorlijk groot. Persoonlijk advies is daarom extra belangrijk. Samen kunnen we op zoek naar de juiste fiets voor jou. Geef maar aan wat je wensen zijn en hoe je de fiets wilt gebruiken, dan vinden we ongetwijfeld een passende fiets.

Gazelle

Al in onze eerste winkel in Vinkeveen, ruim honderd jaar geleden, verkochten wij fietsen van het merk Gazelle. Op foto’s in ons familiearchief zie je de reclame van Gazelle al op onze winkelruiten prijken. Nog steeds werken wij intensief samen met dit oermerk; in onze winkel staan verschillende modellen en uitvoeringen. Bent je geïnteresseerd in een nieuwe fiets van Gazelle? Kom dan langs in onze winkel. Samen zoeken wij de fiets die het beste bij je past.

Wil je het hele assortiment van Gazelle zien én beleven? In Amersfoort is het Gazelle Experience Centre. Hier kun je niet alleen alle modellen bekijken, je kunt de fietsen er ook uitproberen. Heb je de fiets van je dromen gevonden, dan kun je hem meteen bij het Experience Centre bestellen en bij ons laten afleveren. Bestellen bij ons in de winkel kan natuurlijk ook. Meer informatie over het Gazelle Experience Centre vind je op de website van Gazelle.

Ontwerp je eigen Gazelle

Als je speciale wensen hebt kun je je eigen Ultimate S1 ontwerpen, dit kan via de website van Gazelle. Configureer je Ultimate S-line.

Wist u dat onze winkel 2 seconden 😉 in een Gazelle-commercial te zien is geweest? Bekijk de commercial!

NIEUW BIJ AGE - KOGA

KOGA behoort tot het hogere segment fietsen. KOGA staat voor kwaliteit, luxe en service; elke fiets is met de hand gemaakt. Vanzelfsprekend zit KOGA ook in óns assortiment.

Ontwerp jouw ideale KOGA

Bij De Fietser in Ede kun je je eigen KOGA ontwerpen en personaliseren met Signature

Maak een afspraak en ga op basis van jouw wensen aan de slag met je eigen unieke fiets. Is de fiets ontworpen, dan wordt hij bij De Fietser meteen besteld en bij ons afgeleverd. Wij regelen de service en garantie.

Meer weten?
Wil je meer informatie over onze KOGA-fietsen? Loop eens bij ons binnen!

Of bekijk de website van KOGA.

Batavus

Batavus is een Nederlands topmerk! Batavus staat bekend om het comfort van de fiets en heeft in zijn fietsen de allerlaatste snufjes en trends verwerkt. De topmodellen vind je in onze winkel.

Een Batavus uitproberen? In fietscentrum De Fietser in Ede  vind je vele fietsmerken onder één dak. Hier kun je op elke Batavus stappen die je maar wilt. Bevalt een fiets goed en wil je tot aanschaf overgaan, dat kun je hem bij De Fietser direct bestellen. Wij maken hem dan startklaar voor je en regelen de garantie en service.

Sparta

Sparta staat bekend om zijn speciale in fietsen met lage instap. Naast fietsen met lage instap, verkopen wij ook fietsen met extra sterke frames voor lange of zware mensen. Ook leuk om te weten is, dat Sparta de eerste e-bike heeft ontwikkeld. Namelijk de Sparta Met, dit was de eerste e-bike!

Een Sparta uitproberen? In De Fietser in Ede vind je vele fietsmerken onder één dak. Heb je jouw perfecte Sparta fiets gevonden? Dan kan je hem in De Fietser bestellen, wij leveren hem af en verzorgen de service en garantie.

Urban Arrow - elektrische bakfiets

De Urban Arrow is een multifunctionele elektrische bakfiets. Je kunt er álles mee vervoeren. Ideaal voor kinderen en boodschappen, maar ook om bestellingen mee te bezorgen. Veel nadenken over het gewicht in de bak is niet nodig, want de fiets is elektrisch en kan heel wat kilo’s vervoeren. De Urban Arrow is met recht een milieubewust alternatief voor een (tweede) auto of bestelwagen.

Loekie kinderfietsen

Weet je nog, je allereerste fiets? Of dat karretje waarop je naar school ging? En die fiets waarop je deed waar je zin in had?

Wij vinden kinderfietsen heel belangrijk. Fietsen leer je immers al op jonge leeftijd en daar heb je de rest van je leven profijt van! De kinderfietsen die wij verkopen zijn veilig en voorzien van goede verlichting, want ook dat is veiligheid. Mocht de framemaat van een kinderfiets te klein zijn geworden, dan kan je de fiets bij ons inruilen. Zo kan de fiets meegroeien met de leeftijd van je kind. Wij verkopen kinderfietsen voor elk budget. Nieuwe, maar ook tweedehands!

Van Raam aangepaste fietsen

Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan fietsen. Dus ook mensen met een beperking. Als extra service bieden wij daarom aangepaste fietsen van Van Raam aan. Dit zijn op maat gemaakte fietsen: van driewiel- en loophulpfietsen tot rolstoeltandems, duofietsen en lage-instapfietsen.

Deze fietsen staan niet bij ons in de winkel. Je kunt de fiets samenstellen in de fabriek in Varsseveld. Hiervoor kun je een afspraak maken. Van Raam levert de fiets bij ons in de winkel af. Wij verzorgen de garantie en service.

Tweedehands fietsen

Ook voor een tweedehands fiets kan je bij ons terecht. We hebben een ruim en wisselend assortiment tweedehands fietsen, zowel voor volwassenen als kinderen. Staat er even niets bij voor je, dan zoeken we graag voor je verder. Daarvoor is het handig als we je naam en telefoonnummer mogen noteren; dan nemen we contact met je op zodra er iets passends binnenkomt. Op Facebook laten we geregeld een aantal mooie tweedehands fietsen zien. Je kunt in de winkel naar de prijs informeren. Bij de prijs is een gratis afleverbeurt inbegrepen; wij zorgen ervoor dat je veilig kunt fietsen.