Welkom in Breukelen!

In en om Breukelen kun je heerlijk fietsen. Langs prachtige buitenplaatsen, kastelen, bruggen, sluisjes en dorpjes aan de rivier de Vecht is heel veel te zien. De Vechtstreek is beroemd om zijn buitenplaatsen. Deze zogenoemde ‘pareltjes aan de Vecht’ zijn veelal in de 17e eeuw gebouwd door Amsterdamse kooplieden. Zij ontvluchtten in de zomer de stinkende stad om hier van de frisse lucht en ruimte te genieten. Ook op de fiets kun je rijke historie van de Vechtstreek opsnuiven en genieten van de natuur.  

Je bent van harte welkom om de mooie omgeving van Breukelen op de fiets te komen verkennen. Bij ons kun je terecht voor het huren van een fiets. Ook hebben we mooie fietsroutes: langs de Vecht en door de polder. Tijdens de tocht langs de Vecht kun je je ogen uitkijken naar prachtige huizen en tuinen en gezellig een stukje meevaren op de fietsboot over de Vecht. De route door de polder voert langs de geschiedenis van honderd jaar Age van ’t Hoff 2-wielers en is speciaal gemaakt ter gelegenheid van ons 100-jarig bestaan in 2014.

Meer fietstips en informatie over de Vechtstreek vind je bij:

Wij verhuren A-merk-fietsen. Wil je een elektrische fiets huren, dan heb je de keus uit een Gazelle, Batavus, Sparta of Urban Arrow. 

De fietsen die wij verhuren

E-bike

€ 24,50 per dag
€ 122,50 per week
€ 367,50 per maand

Elektrische bakfiets – Urban Arrow

€ 29,50 per dag
€ 147,00 per week
€ 441,00 per maand 

De elektrische bakfiets van Urban Arrow wordt alleen verhuurd aan 21 jaar of ouder! 

Kinderfiets

Kinderfietsen zijn niet altijd op voorraad, neem contact met ons op voor de mogelijkheden en de kosten. 

Fiets zeven versnellingen

€ 12,50 per dag
€ 62,50 per week
€ 187,50 per maand

Accesoires

Verhuur kinderzitje     €5,00
Verhuur helm               €5,00
Verhuur fietstas           €5,00

Extra service van Age van ‘t Hoff – gratis extra slot bij de fiets! 

Let op, de fietsen zijn niet verzekerd

 

Tip! Het is aan te raden om de fietsen voor bepaalde dagen te reserveren. Kinderfietsen en kinderzitjes hebben wij een beperkt aantal van. Reserveren kan in de winkel, per telefoon of per mail. Woensdag en zondag zijn wij gesloten.

Verhuurvoorwaarden

De fietsen zijn niet verzekerd, bij schade of diefstal ben je zelf verantwoordelijk. Er is geen groot risico op diefstal in Breukelen en omstreken, al raden we het treinstation en de steden Utrecht en Amsterdam sterk af. Wij wensen je graag veel fietsplezier, dus mag je van ons verwachten dat je een degelijke merkfiets huurt.

Voorwaarden verhuur:
We noteren naam en adresgegevens, graag met je mobielnummer voor eventuele calamiteiten. Wij vragen om betaling vooraf of uiterlijk bij de start van de huurperiode. 

Genoemde prijzen onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid.