Verzekering en extra sleutels

Verzekering:
Als u een nieuwe fiets aanschaft adviseren wij om hem te verzekeren. Wij zijn al jaren dealer van ENRA verzekeringen bv en hebben goede ervaringen met deze verzekeraar. De fietsverzekeringen van EnraENRA zijn af te sluiten voor drie, vier of vijf jaar voor een éénmalige premie. Daarbij kunt u kiezen voor een diefstalverzekering of een cascoverzekering (inclusief diefstal). De cascoverzekering is inclusief schade, pechhulp, verhaalsrechtsbijstandverzekering en een ongevallen-opzittendenverzekering. U kunt online uw fietsverzekering afsluiten via de link hieronder. Tevens kunt u er informatie vinden over de verschillende verzekeringen, voorwaarden en premies.

Sleutelservice:
Het is altijd vervelend als u uw fietssleutel kwijt raakt. Gelukkig kunnen deze worden bijbesteld. Het is mogelijk om dit online zelf te regelen via:

fietssleutels Axa
Let op!: als uw fiets verzekerd is en u besteld een sleutel, dan dient u dit bij uw fietsverzekering te melden. Als uw fiets via onze winkel verzekerd is, dan kunnen wij dit voor u doorgeven.